HTML

budapestbamako

Friss topikok

  • beemer rider: ott voltunk. Hát igen hideg volt, de a norvégok 1 száll gatyában startoltak :-)))))) (2012.01.14. 18:45) Budapest-Bamako T-18 óra

Linkblog

Archívum

2012.01.13. 14:27 Bloghu Blogger

Budapest-Bamako T-18 óra

A Parc Fermé megnyílt az 56-osok terén (volt Felvonulási tér). A szorgalmasabbak már be is álltak. A rajtkapu is hamarosan feláll. A pirotechnikusokkal is sikerült megállapodni holnapra. Még mindig nem találtam senkit, aki hajlandó lenne elénekelni a magyar himnuszt, habár az egyik pirotechnikus elvállalta volna. A prémium felár, amit kért, már nem fért bele a büdzsébe.

A budapesti rajt 2 órája majdnem ugyanannyiba kerül, mint a 4 napos mauritán rally engedélyünk, a katonai biztosítás és több tucat RPG és AK-47-es bérlete. Magyarul, a Dózsa György út eltorlaszolása pont olyan árban van, mint az Al Qaida elleni védelem.

Szenegálból végre megkaptuk a rally engedélyünk. Nem volt egyszerű az sem. De most már értem, hogy miért nem Szenegálba megy a Dakar és miért nem Budapestről rajtol. 

1 komment

Címkék: budapestbamako


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestbamako.blog.hu/api/trackback/id/tr133543124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beemer rider 2012.01.14. 18:45:58

ott voltunk. Hát igen hideg volt, de a norvégok 1 száll gatyában startoltak :-))))))
süti beállítások módosítása